Manisa Yunusemre'de taşınmazların kiralama ihalesi 26 Ekim'de!
Yunusemre Belediyesi, 23 adet taşınmaz için kiralama ihalesi yapacak. 26 Ekim Çarşamba günü yapılacak ihaleye katılmak isteyenler 25 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar Yunusemre Belediyesi'ne başvurabilecek.

Yunusemre Belediyesi, ilçedeki 23 adet taşınmaz için ihaleye çıkıyor. 26 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihaleye katılım için isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, % 3 geçici teminat bedeli yatırdığına dair makbuz, taşınmazı ne amaçla kullanacağına dair dilekçe, ihaleye tüzel kişilik adına katılacaksa oda sicil kaydı, ticaret sicil gazetesinin sureti ve imza sirkülerini hazırlayarak 25 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilecek. Hangi yerlerin ihaleye çıkacağı belediyenin resmi sitesi www.yunusemre.bel.tr adresinin duyurular öğrenilebilecek.

Taşınmazların tam listesine ulaşmak için tıklayınız.

Yunusemre Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181