Yunusemre Muradiye'de Meydan Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi!
Yunusemre Belediyesi’nin Muradiye Mahallesi’nde hayata geçireceği Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı.

Yunusemre Belediyesi, Muradiye Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalarda sona gelindi. Yapılan çalışmaları Meclis Üyesi Ozan Otçuoğlu ve Birim Müdürleri ile beraber yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kısa süre içerisinde mahallenin güzel bir meydana kavuşacağını dile getiren Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak örnek projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İçerisinde muhtarlık binası, süs havuzu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunan projemizde peyzaj çalışmalarımızı tamamladık. Kısa bir süre içerisinde çevre düzenlemesini de tamamlayacağız. Belediye olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzurlu bir Yunusemre için ilçemizdeki tüm mahallelerimizde imkanlarımız ölçüsünde çalışacağız” dedi.

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181