2 mahalle Şehzadeler'e bağlandı!
Şehzadeler Belediyesi Temmuz ayı Belediye meclis toplantısı geçtiğimiz gün Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Toplamda 16 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında kararların büyük bir çoğunluğu oy birliği ile kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi Temmuz ayı Belediye Meclis toplantısı tamamlandı. Geçtiğimiz Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında 16 madde görüşülerek karara bağlandı. Başkan Çelik Meclis toplantısı öncesinde Belediye Meclis üyelerine belediyenin yapmış olduğu bir aylık çalışmaları aktardı. Belediye meclis gündemi arasında yer alan Dilşikar, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe ve İshak Çelebi Mahallelerini kapsayan afet riski kapsamında kentsel dönüşüm yapılması çalışmalarının başlatılması ile ilgili Belediye Başkanı ve Encümen’ e yetki verilmesi maddesi Milliyetçi hareket Partisinin çekimser oyuna karşın AK Parti ve CHP meclis üyelerinin kabul oyu vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi. Arazi sınırlarının büyük bir çoğunluğunun Şehzadeler ilçesinde kalmasına rağmen Yunusemre ilçesi idari sınırlarında bulunan Kale, Sarma ve Gökbel Mahallelerinin Şehzadeler ilçesi sınırlarına dahil edilmesi konusunu içeren gündem maddesinde 3 mahallede yapılan referandum gereği Sarma mahallesi haricindeki diğer iki mahalle halkının kabul ettiğini içeren gündem maddesi ile ilgili yapılan oylamada Gökbel ve Kale Mahallelerinin Şehzadeler ilçe sınırlarına dahil edilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclisinin Ağustos ayı tatil edilerek, Eylül ayında toplanılması kararı oy birliği ile kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181