Akgedik Yunuskent Projesi 1. Etabın yüzde 80'i tamamlandı!
Yunusemre Belediyesi’nin dev projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yılsonuna kadar hak sahiplerine evlerin teslim edilmesi planlanan projede bağlantı yollarının çalışmalarına başlanırken; 25 metre genişliğindeki yolla trafik akışı rahatlayacak.

Türkiye’nin en prestijli toplu konut projeleri arasında gösterilen 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 1.101 konutluk ilk etabında çalışmalar devam ediyor. Konutların yüzde 80’inin tamamlandığı projede cami inşaatının yapımı sürüyor. Çalışmaların büyük bir özveriyle sürdürüldüğünü dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projenin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgi verdi. Konutları yılsonuna kadar hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını aktaran Başkan Çerçi, Manisa’ya modern bir yaşam alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİ HIZ KAZANDI
Belediye Başkanı Çerçi açıklamasında; “Şehrimizde konut sorununu en aza indirmek için yola çıktığımız 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projemizin ilk etabında sona yaklaşıyoruz. İnşaatların büyük bir kısmı tamamlanırken; bölgede altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları hız kazandı. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Konutları en geç yılsonuna kadar hak sahiplerimize teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

BAĞLANTI YOLLARI YAPILIYOR
Bağlantı yollarıyla mesafeleri kısalttıklarına dikkat çeken Başkan Mehmet Çerçi; “Bağlantı yollarının yapımı başladı. Gürle – Akgedik’i Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlayacak yolun çalışmaları başladı. 7 km uzunluğundaki yol 25 metre genişliğinde olacak. Yapılan çalışmayla Keçiliköy, Kayapınar, Emlakdere, Gürle, MOSB ve Akgedik’ten gelen yol Menemen yoluna bağlanacak. Böylelikle Sabuncubeli’nden gelen araçlar çevre yolundan ayrılarak bu yol üzerinden Menemen’e geçebilecek” ifadelerini kullandı.

2. ETAP İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Birinci etapta sona yaklaşılırken; 2. etap için de düğmeye basıldığını dile getiren Başkan Çerçi, 2. etabın ilk kısmında yüklenici firmaya yer tesliminin yapılarak temel atma çalışmalarının başladığını aktardı. Belediye Başkanı Çerçi, 2. kısım projenin de 27 Temmuz tarihinde yapılacağını belirtti. 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181