Manisa'da kentsel dönüşüm ofisleri kurulacak!
İlçede kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kentsel dönüşüm ofisi kuracak. Çalışmaları kısa sürede tamamlamayı planladıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı, " Amacımız kimseyi mağdur etmemek" dedi. Yunusemre ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalan sürüyor. İmar planı çalışmalarında kimsenin mağdur olmaması için kentsel dönüşüm ofisleri kuracaklarını açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, 4 mahallede çalışmalann tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

Can Mercül konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Mutlu ve Lalapaşa Mahallesi'nde muhtemelen mevcut binanın altındaki bir iş yerini ofis olarak kullanma imkanımız olacak ama Mesir ve Laleli Mahallesi'nde sıfırdan bir kentsel dönüşüm ofisi yapmak istiyoruz. İhale sürecini başlattık. Hem ofisin inşaatı, hem de saha çalışmaları muhtemelen birkaç ay içerisinde başlayacaktır. İkisi de eş zamanlı olarak tamamlanacaktır." diye konuştu.

Hür Işık Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181