'Yunusemre dönüşümden sonra Türkiye’nin en modern şehir merkezi olacak'!
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir mahallelerinde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm için hak sahiplerini bilgilendirmeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Laleli ve Mesir mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşüm ile vatandaşları daha huzurlu ve güvenli konutlara kavuşturmayı amaçlıyor. Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantılarında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı hak sahiplerine kentsel dönüşüm anlatılıyor, soruları cevaplandırılıyor.  

Son günlerde yaşanan depremlerin kentsel dönüşümün önemini bir kat daha ortaya koyduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Laleli ve Mesir mahallelerimizde uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi ile 3 bin 600 hak sahibimiz hem daha geniş hem de daha güvenli konutlara kavuşacak. Son günlerde yaşamış olduğumuz depremler kentsel dönüşümün önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Devletimizin kentsel dönüşüme verdiği destekler ile sizler 36 ay boyunca kira yardımı alabileceksiniz. Proje tamamlandığında burası Türkiye’nin en modern şehir merkezi olacak” diye konuştu. Başkan Çerçi, toplantıda vatandaşın aklına takılan sorulara da cevap verdi.

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181