Yunusemre kentsel dönüşüm projeleri muhtarlara anlattı!
Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme girecek mahallelerde yürütülen çalışmaları bu kez mahalle muhtarlarına anlattı. Yunusemre Belediyesi'nin, kentin merkezini oluşturmak, kullanım ömrünü tamamlayan yapılan yenilemek için başlattığı kentsel dönüşüm hamlesi sürüyor. Daha önce kentsel dönüşüme girecek bölgedeki çalışmaları vatandaşa anlatan belediye bu kez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yunusemre Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Saniye Altay Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı, Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, Lalapaşa Mahallesi Muhtarı Kader Koçak, Mesir Mahallesi Muhtarı Kayhan Geydirici ve proje sorumluları ve firma yetkilileri katıldı. Toplantıda bölgeye yapılacak çalışmaya ilişkin muhtarlara bilgi verilirken; arazide yapılacak çalışmaları yapacak firma yetkilileri muhtarlarla tanıştırıldı.

ÇALIŞMALARI MUHTARLARI ANLATTI

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül konuya ilişkin yaptığı açıklamada," 2 Haziran 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı olan halihazır alımı ve jeolojik etüt raporlarının yapımının sözleşmesi, ihaleyi alan firmayla imzalandı. 16 Haziran Perşembe Günü'nden itibaren yetkili firma kentsel dönüşüm yapılacak bölgede arazi çalışmalarına başladı. Yapılan çalışma tamamlandığında bölgenin yapısına uygun projelerin çizimine başlanacak. Bizler de hem vatandaşlarımızın hem de firma yetkililerimizin mağdur olmaması için muhtarlarımızla firma yetkililerimizi tanıştırmak istedik. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını temenni ediyoruz" diye konuştu. Can Mercül, kentsel dönüşüm ofislerinin de en kısa sürede bölgede faaliyete geçeceğini sözlerine ekledi.

Manisa'da Denge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181