Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etap kurası Kasım'da!
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Türkiye'nin en büyük toplu konut projeleri arasında gösterilen, Akgedik Yunuskent Projesi'nde ilk etabın yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti. 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabıyla ilgili bilgi veren Çerçi, "2017'nin Ekim-Kasım aylarında Yunuskent'te hayat başlayacak. Konutların hak sahipleri belli oldu. Ama hangi blok, daire, kaç numara kimin, bunlar Kasım ayında ayrı bir kurayla belirlenecek" dedi.

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ikinci etabı olan, bin 480 konutun çalışmalarına hazla devam edildiğinin belirten Çerçi, "En kısa zamanda ikinci etabın ihalesine ve kayıtların alımına başlayacağız. Bu hafta TOKİ başkanıyla görüşeceğim. Ardından talepleri alacağız ve ihaleye çıkılacak" diye konuştu. 

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181