Manisa Akgedik Yunuskent projesi 1. etabında sona yaklaşıldı!
Yunusemre Belediyesi’nin, Türkiye’nin en prestijli projeleri arasında gösterilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında peyzaj çalışmaları devam ederken; bölgede ağaçlandırma çalışmaları da başladı.

Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’da konut sorununa nester vuracak projelerinden 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında sona yaklaşılıyor. TOKİ’nin en prestijli projeleri arasında gösterilen proje kapsamında çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma yapılıyor. 8 su deposu bulunan ve otomatik sulamaları biten alanında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, iklim koşullarının elverdiği ölçüde çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi. Kılıç Kaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları ile TOKİ alanımızda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Alana 50 bin metrekare çim serimi yaparken; 33 bin metrekare koruluk var. Alanda 15 bin adet değişik türlerden fidan dikimi yapacağız. Çevre düzenlemelerimizi kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu. 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181