TOKİ Akgedik konutlarının yüzde 20'si tamamlandı!
Türkiye'nin en büyük üç toplu konut projesi arasında gösterilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabında çalışmalar devam ediyor. İnşaatın yüzde 20'si tamamlanma aşamasına gelirken, bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hak sahiplerinin dairelerinin ve on peşinatın belirleneceği ikinci kura öncesi örnek blok ve daireler de tamamlanma aşamasına geldi. İnşaatı gezen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, örnek dairelerde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çerçi, etap etap yapılacak proje sonrası bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini bildirdi.

2 etap ihalesi yakında
Çerçi, şunları söyledi: "Özellikle ev sahibi olamayan orta ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için düğmeye bastık. Projenin ilk etabında çalışmalar devam ediyor. Burada yıl sonuna kadar kaba inşaatların tamamlanması planlanıyor. Öte yandan ikinci etap için de çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağız. Vatandaşlarımızın ev sahibi olması noktasında ekibimiz TOKİ'yle birlikte mesaiye devam ediyor. Bu bölge hızlı bir şekilde şehirleşecekve beş yılda cazibe merkezi haline gelecek. Burada yoğun bir emek var, herkes üzerine düşeni yapıyor."

Cüneyt HASÇELİK/Yeni Asır Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181