TOKİ Manisa'da 148 konut için başvurular 24 Ekim'de başlıyor!
-Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Manisa Demirci konutları satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Demirci konutları satış fiyatları için tıklayınız.

-Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Manisa Salihli Taytan konutları satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Salihli Taytan konutları satış fiyatları için tıklayınız.

-Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 110 konutluk Manisa Salihli Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Manisa Salihli Alt Gelir Grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Salihli Alt Gelir Grubu satış fiyatları için tıklayınız.

-Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 151 konutluk Manisa Demirci Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. 

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu satış fiyatları için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181