Işkın Grup'tan 20 milyon lira yatırım!
Işkın Grup, kentsel dönüşüm kapsamında başlamayı planladığı ilkprojesinde 2bloktan oluşan 30 katlı bir site inşa edecek. Bu proje için 20 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlayan firma, önümüzdeki dönemdekentsel dönüşüm yatırımlarına ağırlık verecek. Işkın Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, Mersin'in en az yüzde 70'inin kentsel dönüşüm geçireceğini dile getirdi.

Çimiş, Akdeniz ilçesinde bir kentsel dönüşüm projesine başlamayı planladıklarını aktardı. Firma olarak 5 dönümlük alanda büyük bir dönüşüm yapmayı planladıklarını kaydeden Çimiş, 30 katlı iki blok ve 120 daireden oluşan bir site inşa edeceklerini vurguladı. Çimiş, "Mersin'de 30 katlı proje yapan ilk 5 firmadan biri olacağız. Yaklaşık 20 milyon TL'lik bir yatırım yapacağız. Daireleri 3 yılda teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Çimiş, siteyi otel konseptinde tasarladıklarını anlattı. Çimiş, ayrıca çelik binalar yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Belma BAĞRIK/Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181