Tarsus Park Konutları'nın temeli atıldı!
Türk inşaat sektörünün köklü firması Kulak İnşaatın Mersin'in Tarsus ilçesinde hayata geçirdiği 456 lüks daire ve iş yerlerinden oluşan Tarsus Park Konutlarının temeli dualar eşliğinde atıldı. 74 yıldır güvenli, kaliteli ve modem yapılar inşa eden Kulak İnşaat, Tarsus'a değer katacak yepyeni bir projeye start verdi. Tarsu AVM'nin yanı başında hayata geçirilen projenin temeline ilk harç, dualar eşliğinde kurban kesilerek döküldü.

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, davetliler ve çalışanların katıldığı törenin ardından yaptığı açılamada, projenin tüm Tarsus'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Kulak İnşaat olarak; proje üretmekten çok, ürettikleri projelerle insan hayatına katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tarkan Kulak, "Kuşkusuz, yaptığımız her ı bizim için değerli ve önemlidir. Fakat bazı projelerimiz vardır ki, manevi olarak yaşat mutluluğu kelimelerle anlatmak oldukça zordur. Tarsus Park Konutları da bizim içiı böyle bir proje" dedi.

YÜKSEK KONFORLU YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI
Tarsus Park Konutlarının, Tarsus halkına yepyeni bir yaşam ve yüksek getirili yatırım fırsatı sunduğunun altını çizen Kulak, her yaşam tarzına uygun 2+1,3+1,4+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projenin; fark yaratan mimarisi, prestijli konumu, ferah oturumu, şık mutfak ve oda planlarıyla yüksek konforun standartlarını yeniden belirlediğini kaydetti.

13 BLOKTA TOPLAM 456 KONUT
13 bloktan oluşan projede 456 konutun yanı sıra iş yerlerinin olacağını ifade eden Tarkan Kulak, 'Tarsus Park Konutları, proje özellikleri ve sahip olduğu sosyal donatılarla kentte farkını hissettirecek. Günden güne değer kazanan lokasyonu ve7den70'eherkesi mutlu edecek özellikleri ile her ihtiyaca cevap veren proje, yarını bugünden yakalamak isteyenlere eşsiz bir deneyim yaşatacak" diye konuştu.

5 Ocak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181