Meteor Dikencik Balat'ta yükseliyor!
Meteor İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Balat bölgesinde hayata geçirdiği projesi Meteor Dikencik 198 konut ve 2600 metrekare alışveriş caddesinde yer alan dükkanlardan oluşuyor.

20.000 metrekare alana inşaa edilen projenin 15.000 metrekarelik peyzaj alanında açık çocuk parkı, meteor Kids kulubü, yüzme havuzları, açık spor alanları, kapalı fitness salonu,sauna, tenis kortu, basket sahası, mini golf alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çok amaçlı aktivite alanları ve alışveriş caddesindeki restoran,cafe ve mağazalar yer alıyor.

%80 'i yeşil alana ayrılmış olan,7/24 özel güvenlik hizmetinin bulunduğu 
Meteor Dikencik projesi çevre yoluna yakın olmasının yanı sıra Uludağ'a, Mudanya'ya ve tek feribot mesafesiyle İstanbul 'a kolayca ulaşabileceğiniz bir lokasyonda konumlandırılmış.

Meteor Dikencik'te 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri ve projede alt katlarda çarşı ve dükkanlar yer alıyor.

Meteor Dikencik İletişim!
Adres: Balat Mah.Baran Sok. No :11 Nilüfer / BURSA
Telefon: 444 8 391 - 0 530 266 34 11
Web: meteorinsaat.com





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181