Gökyüzü havuzunda yüzmek ister misiniz?
Teknolojinin etkisi en hızlı deneyimlediğimiz alanlardan olan mimari ve inşaat yeni uygulamaları hayatımıza katmaya devam ediyor. Bunlardan bir örnek ise Londra'da yapılacak olan sky pool yani gökyüzü havuzu. 

Gökdelenlerin çatısına konumlanan havuzlara artık aşina olmaya başladığımız anda yeni bir kaım olacak olan sky pool yani gökyüzü havuzu ne kadar tercih sebebi olur bilemiyiz ancak ilgi çekici olduğu kesin.

Cam taban sahip olan havuz iki gökdelenin arasına konumlandırılmış olarak planmış. Havada yüzüyormuş hissiyatını yaşatacak olan sky pool gökyüzü havuzunun Nine Elms, Embassy Gardens’in bir parçası olması planıyor.

25 metre uzunluğunda, 3 metre derinliğinde ve 5 metre yüksekliğinde tasarlanan gökyüzü havuzu 20 santimlik cam duvarlara sahip olacak. 

Tuğba GÜLTEN/ Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181