Gönye Proje Tasarım imzalı Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi açıldı!
İstanbul Başakşehir’deki Nidapark Kayaşehir konut projesi kapsamında yer alan ve iç mimari tasarımı Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal ortaklığındaki Gönye Proje Tasarım imzasını taşıyan Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi tamamlanarak kullanıma açıldı. 4 etapta toplam 843 daire, 28 cadde dükkanı, ofis bloğu ve AVM’den oluşan Nidapark Kayaşehir projesinin genel tasarım kararları ve hedef kitlesiyle uyumlu bir dille kurgulanan satış ofisi, hem kullanıcılarını hem de ziyaretçilerini modern, seçkin ve konforlu bir atmosferde ağırlıyor.

Nidapark Kayaşehir’in konut ve ofis bloklarının tüm iç mekanları ile örnek dairelerin iç mekan tasarımlarına da imza atan Gönye Proje Tasarım ortakları, satış ofisi projesini, örnek dairelerdeki renk, malzeme seçimi ve detay çözümleriyle birbirini tamamlayacak şekilde, ortak bir konsept çerçevesinde planlamış. Tasarım kararları ziyaretçilerin rahatlık ve konforu üzerine temellenen Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi’nin girişinde bir danışma bölümü ile geniş bir bekleme alanı konumlandırılmış. Bekleme alanının iç mimari detayları ile alanda yer alan mobilyalar, bu alanların yoğun kullanılma kriterine uygun olarak tasarlanmış. Bekleme alanındaki yüksek tavanın getirdiği ferahlığın, satış alanına girildiğinde de sürekliliği sağlanmış. Satış alanının ortasında projenin maketleri konumlandırılırken, her iki yanında da satış birimlerine yer verilmiş. Satış bölümünün içinden ilerleyerek ulaşılan alanda ise örnek daire koridoru ve örnek daire bulunuyor. Bebek bakım odası, ıslak hacimler, mutfak ve depo gibi servis alanlarına ise ayrı bir koridorla ulaşılabiliyor.

Genel olarak örnek dairede kullanılan tasarım prensipleri, renk kartelası ve ahşap seçimlerine sadık kalınarak ilerlenen Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi’nde, koyu cilalı meşe ahşaplar, teal ve su yeşili renk tonları, pirinç aksamlar ve detaylar, bronz ve füme aynalar kullanılmış. Maket masaları üzerinde özel imalat büyük çaplı aydınlatmalar, satış birimlerinde ise sıcak bir ambiyans yaratmak amacıyla aplikler tercih edilmiş. Satış birimleri arasında yer alan ve zeminden tavana boylu boyunca uzanan pirinç detaylı kitaplıkların ve depolama dolaplarının hem görsel hem de fonksiyonel olarak ofis ihtiyaçlarına çözüm üretmesi hedeflenmiş. Mobilyalarda kullanılan mermer detayların pirinç aksamlarla birleşerek modern bir mekan etkisi yaratması sağlanmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181