İçinde dağı bile olan devasa arazi 100 milyon dolardan satışa çıkıyor!
ABD’nin orta-batı bölgesindeki en yüksek eyaleti Colorado’da içinde evlerin ve bir dağın yer aldığı büyük bir çiftlik, 100 milyon dolardan satışa çıkarıldı.

Rakımı 426 metre olan The Cross Mountain üzerinde yer alan ve 2010 yılında hayatını kaybeden ABD’li gayrimenkul kralı Ronald Boeddeker’a bir dönem ait olan 90 bin 650 hektarlık arazi, Vatikan’ın yüzölçümünden 2 bin kat, Monaco’nun yüzölçümünden ise tam 542 kat büyük. Arazinin içinde 10 bin koyun, 2 bin büyükbaş hayvan, ahırlar, ek binalar ve işçi evleri var. Muhteşem doğasıyla avlanmaya fırsat veren arazi için yetkililer “İnanılmaz bir yatırım” tanımlamasını yapıyor. 4 farklı şehri iki ayrı ekosistemi bünyesinde barındıran arazinin bir dönem Ute Kızılderililerine ev sahipliği yaptığı belirtiliyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181