Mobili Park ile İnegöl'e mobilya vadisi kurulacak
40 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olacak Mobili Park Mobilya AVM, ticari alanları, yemek ve restaurant bölümleri, çocuk oyun parkları, otoparkları ve birbirinden özel ayrıcalıklarıyla yeni bir mobilya alışveriş merkezi konsepti sunmaya hazırlanıyor.

Mobilipark AVM Proje Koordinatörü Bülent Temelli yaptığı açıklamada,"İnegöl’ümüzde de gelişen mobilyacılığımızla birlikte, teşhir anlayışı ve mekanlarınında hızla değişmesiyle son yıllarda Bursa yolu üzerinde bundan sonra mobilyanın kalbinin atacağı bir MOBİLYA VADİSİ oluşmuştur. Bu noktadan hareketle firmalarımızın ihtiyacı olan 40.000 m2’lik toplu bir teşhir alanı hazırlayıp, burada herkesin ihtiyacı kadar alanın sabit ve minimum masraflı olacak şekilde, tamamı kiralama yöntemiyle verilerek, Avrupa’da sıklıkla kullanılan ve rağbet gören, en önemlisi de halkımızın alışık olduğu kapalı çarşı sıcaklığında, sevimli ve samimi bir ortamın hazırlandığı ve başta katılımcı firmalarımız olmak üzere İnegöl Mobilyacılığına büyük bir katkı koyacağına inandığımız Mobilipark AVM projesini sizlere sunuyoruz."dedi.

EK ÖDEME VE AİDAT YOK! KİRALAMA İLE EN UYGUN MALİYET...

İnegöl'ün ilk ve tek tamamı kiralık alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Mobilipark AVM, projede yer almak isteyen markalar için; ek ödeme ve aidat olmayan, metrekaresini ve kira bedelini herkesin kendi seçebileceği özel fırsatlar sunuyor.



Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih sayılgan 8 yıl önce

Sizinle nasıl iletişim kurmanız gerekiyor 0532 565 40 89 bana bilgi verirseniz memnun olurum

banner182

banner181