Birel İnşaat'tan Mudanya'ya yeni proje; Sea & Marine
Sea & Marine projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın.

Sea & Marine projesi Bursa’nın denize açılan yüzü Mudanya’da yükseliyor.

Günbatımı Evleri, Ada Mudanya, Birinci Life ve Mudanya Saraylar’dan sonra Mudanya’da projelerine devam eden Birel İnşaat'ın, Halitpaşa Yıldıztepe’de inşasına başladığı Sea & Marine projesi 17.000 metrekarelik alanı kapsıyor. 

Büyüklükleri 180 ila 370 metrekare arasında değişen 4+1 normal, 4+1 bahçe katı ve 5+2 dubleks daire seçenekleriyle oluşturulan projede 20metrekareye varan deniz manzaralı balkonlar, açık ve kapalı havuz, fitness center, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, akıllı ev sistemi, açık ve kapalı otopark, yürüyüş yolları, golfo cafe, sauna, toplantı salonu, 7/24 güvenlik ve shuttle hizmeti bulunmakta.

Az katlı mimarisi ile dikkatleri çeken Sea & Marine projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017’de başlaması planlanıyor.

Sea & Marine daire fiyatları için tıklayınız.

Sea & Marine Satış Ofisi

Mudanya Yat Limanı Karşısı - Mudanya / Bursa
Web: 
www.birelinsaat.com/
Telefon: 0224 544 16 16


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181