Lik Yapı'dan yeni proje; Likoğlu Residence
Markalı konut projeleri ile Bursa Mudanya'da da adından sıkça söz ettiren Lik Yapı, Güzelyalı'da inşa edeceği Likoğlu Residence projesinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

2.500 metrekare alan üzerinde inşaat çalışmaları başlayan Likoğlu Residence projesinde 10 bin metrekare inşaat alanı yer alıyor. 40 dairenin yanı sıra 12 adet dükkanın bulunduğu Likoğlu Residence projesinde dükkanlar toplam 2 bin metrekare inşaat alanına sahip.Daireleri Mudanya'nın deniz manzarasına cephesi bulunan Likoğlu Residence projesinde bahçe kat 3+1 142 metrekare, normal katlar 3+1 160 metrekare, çatı dubleksler 4+1 316 metrekare ve villalar olmak üzere 4 tip daireden oluşuyor. 

Likoğlu Residence projesinde peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, kafeler, çocuk oyun alanları ve otopark da yer alıyor.

Likoğlu Residence iletişim!
Telefon: 444 85 45
Web: www.likyapiinsaat.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181