Sea Marine Mudanya Satış Ofisi!
Birel İnşaat imzasıyla yükselen Sea Marine Mudanya projesi Satış Ofisi'nin açık adresi; Halitpaşa Mahallesi. Kumyaka Caddesi. Arnavutköy Yat Limanı Karşısı Mudanya / BURSA

Daire büyüklükleri 80 ile 370 metrekare arasında değişen Sea Marine Mudanya 9 adet yatay bloktan oluşuyor. 17 bin metrekarelik alanda inşa edilen Sea Marine Mudanya'da 4+1 ve 5+2 daire seçeneklerinin bulunduğu toplam 72 adet konut bulunuyor. Projede 4 oda 1 salon daireler net 180 metrekare, 5 oda 2 salon dubleksler ise 370 metrekare büyüklüğe sahip ve dubleks dairelerde 4 banyo ve 2 mutfak yer alıyor.

Oldukça eğimli bir arazide yükselen ve deniz manzarasına sahip olan Sea Marine Mudanya projesinde açık- kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, açık- kapalı otopark, golfo cafe, yürüyüş yolları, sauna, toplantı salonu, güvenlik ve shuttlle hizmeti yer alıyor.

Sea Marine teslim tarihi için tıklayınız.

Sea Marine nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Sea Marine lansman fiyatları için tıklayınız.

Sea Marine Satış Ofisi!
Adres : Halitpaşa Mahallesi. Kumyaka Caddesi. Arnavutköy Yat Limanı Karşısı Mudanya / BURSA
Telefon : 0224 544 16 16
Web : www.birelinsaat.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181