Babacan Bodrum projesi geliyor!
İstanbul’dan sonra kadrajına Bodrum’u alan gayrimenkul geliştiriciler kervanına Babacan Holding de katılıyor. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 1 yıl içinde biri Gaziantep’te ikisi İstanbul’da olmak üzere 3 yeni projeye başlayacaklarını, ancak bunların yanı sıra Güney sahillere inmenin de gündemlerinde olduğunu söyledi. Muğla Bodrum’da takip ettikleri araziler bulunduğunu anlatan Babacan, “Bodrum’da 1 milyon metrekare üzerinde 3 milyar TL’lik bir proje tasarlıyoruz” dedi. 

MARİNASI DA OLACAK 
Otel, marina ve rezidanslardan oluşan, içinde 1500 civarı konut barındıran bir proje tasarladıklarını vurgulayan Babacan, "Alıcılardan tercih edenlerin konutlarını da kullanmadıkları dönemlerde işleteceğiz. Yazlık senede 1 ay kullanılıyor, 11 ay boş duruyor. Avrupa’da, ABD'de yazlıkların işletilmesi sistemi çok yaygın. İstanbul’da Prime markasıyla bu sistemi hayata geçirdik. Bunu Bodrum’da da sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Müşterilerden talep aldık
Bodrum’un son yıllarda Ibiza gibi, Miami gibi dünyanın sayılı tatil destinasyonları arasına girmeye başladığına dikkat çeken Babacan, özellikle Ortadoğulu müşterilerinden talep aldıklarını belirterek, "Türkiye’de de hemen herkesin bir Bodrum’da yaşama hayali var. İkinci ev için ideal bir destinasyon olarak düşünülüyor" dedi.

Toplam 1.5 milyar TL’lik 3 proje
Yeni projeleri hakkında da bilgi veren Babacan, şunları söyledi: "Memleketimiz Gaziantep’te 100 dairelik bir konsept proje yapacağız. İkinci projemiz Beylikdüzü’nde olacak. Kadıköy Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projemize de 2018’in ilk çeyreğinde başlayacağız. Önümüzdeki 1 senede 200 milyonu Gaziantep, 550 milyon Beylikdüzü, 650 milyon Fikirtepe olmak üzere 1.5 milyar TL’lik yatırıma başlamış olacağız. Şu anda elimizdeki işlerin toplamı ise 1.3 milyar TL  civarında."

Japonlar ev almaya geliyor
1.000 konutluk Babacan Premium'da Japonlara satış yaptıklarını anlatan Babacan, şöyle konuştu: "Japonlar 'Dünyayı araştırdık, gayrimenkulde prim yapma oranında Türkiye'nin en iyi olduğunu analiz ettik ve geldik' dediler." 

Yaz- kış farkı kalmadı
İbrahim Babacan, şöyle devam etti: "Artık marka projelerde yaz dönemi, kış dönemi ayrımı kalmadığını görüyoruz. Bizim halen satışta olan 3 tane projemiz var. En canlı olan projemiz ise nisanda satışa sunduğumuz Port Royal. Dairelerin yüzde 30’unu sattık" dedi. 
 
Şenay Büyükköşdere / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181