Barbaros Reserve Bodrum Residences Bodrum'da yükseliyor!
TAV Havalimanları Holding, TAV İnşaat ve İDO'nun ortağı Sera Grup'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi Muğla Bodrum'da yükseliyor.

İki etaptan oluşacak olan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin ilk etapbın Mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzasını taşıyan 42 süit bulunuyor. 37 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen 42 süitin büyüklükleri 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişiyor.

Hem ev hem de hotel konforunda hizmet verilecek olan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin ikinci etabı ise 1+1 ve 2+1 olmak üzere 70 civarında süitten oluşuyor. İkinci etapta yer alan dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ila 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Barbaros Reserve Bodrum Residences teslim tarihi? Tıklayınız.

Barbaros Reserve Bodrum Residences fiyat? Tıklayınız.

Hlal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181