Bodrum'un ilk 'Yeşil Ev Projesi'!
Kaplan İnşaat Güvencesiyle, Bodrum'da ilk kez uygulanan "Yeşil Ev Projesi" bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bina kendi enerjisini üreten, çevreci teknolojisiyle bölgede model olacak.

İsveçli mimar yaptı
Yurt dışında yaşayan bir ailenin Bodrum'da yaşamak ve tüm dünyada artık çokça tercih edilen, "Yeşil Ev" istemesiyle ortaya çıkan, bir proje hikayesi yaşamaya başladıklarını ifade eden Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Kaplan; "Uzun yıllardır ABD'de yaşayan çift, 13 yıl önce Türkiye'ye gelip, en beğendikleri yerden bir arsa satın almış ve burada bir Yeşil Ev Projesi uygulamaya o yıllarda karar vermişler. Hatta Dünyaca ünlü İsveçli mimar Gert Wingardh ile projeyi hazır hale getirmişler. Yapımı içinde Bodrum'da inşaat şirketi arayışına girdiklerinde bu aileyle yollarımız kesişti" dedi.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181