Bodrum Varyap Yalıkavak Satılık!
10 Design ve Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Loft Mimarlık tarafından tasarlanan Bodrum Varyap Yalıkavak projesinde bulunan Satılık rezidans daireler alıcı ile buluşuyor. 

Varyap imzası ile yükselecek Bodrum Varyap Yalıkavak projesi Bodrum’un en eşsiz koylarından biri olan, sakinliği ve deniziyle ön plana çıkan Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda hayata geçirecek.150 milyon euro yatırım değerine sahip​ Bodrum Varyap Yalıkavak projesinde satışa sunulacak rezidansların büyüklükleri 70 ila 200 metrekare arasında değişiyor. Dünyaca ünlü bir otelin yanı sıra sınırlı sayıda satışı yapılacak rezidans üniteleri ve özel plajdan oluşan Bodrum Varyap Yalıkavak projesinde 5 yıldızlı bir otel, 60 adet özel rezidans ve özel plaj bulunuyor.

Bodrum Varyap Yalıkavak nerede? Tıklayınız.

Bodrum Varyap Yalıkavak iletişim!
Adres: Tilkicik Caddesi No:40, Merkez Mahallesi, 48990 Yalıkavak Belediyesi, Bodrum, Muğla.
Telefon: 0252 385 41 61
Web: varyapyalikavak.com​

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181