Concept Yapı'dan Bodrum'a 100 milyon liralık 5 yeni proje!
ConCept Yapı, dünyanın gözbebeği Ege’nin incisi Bodrum’da 5 projeyi birden hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplamda 100 milyon lira yatırım yapılması planlanan projeler, Bodrum’daki lüks konut anlayışına yeni bir soluk getirecek. Bodrum mimarisine sadık kalınarak tasarlanan Infinity of Yalıkavak, Art of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Silence of Bodrum ve Silence of Premium projelerinde ortalama metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. ConCept Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın,uzun yıllar iş dünyasında farklı sektörlere yatırım yaptıktan sonra 2015 yılında inşaat işine girmeye karar verdiklerini belirterek, bu alanda büyüme hedefinde olduklarını söyledi. Toplamda 100 milyon lira yatırımla 5 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Akın, 2020 yılına kadar 100 milyon dolar yatırım daha yapacaklarını belirtti.

BİRİNCİ KALİTE ÜRÜN, DÖRT MEVSİM GÜVENLİK
Tüm projelerde kullanılan ürünlerin birinci kalite olduğuna dikkat çeken Akın “Çok iyi markalarla çalıştık. Parkesinden fayansına kadar kullandığımız ürünlerin tamamını titizlikle seçtik. Tüm projelerimizde güvenliği en üst seviyede tuttuk. Güvenlik bizim için en önemli kriterlerin başında geliyor” dedi.

Bunun yanı sıra konutların yaz kış oturuma uygun olduğunun altını çizen Fuat Akın, “ Yine de kış aylarında farklı bir yerde ikame etmeyi tercih eden dostlarımızın gözünün arkada kalmaması için villa ve oturum atmosferinin düzenli bakımını üstlenmeye devam edeceğiz. Bunun konut sahiplerine ekstra bir güven hissi vereceğini düşünüyoruz” diyerek sözlerine devam etti.

Bu arada 5 büyük projenin de plajı olacağını söyleyen Akın “Bizim kat maliklerimizin üye olabileceği ve faydalanabileceği kendi plajları olacak. Bu konu Bodrum’un olmazsa olmazlarından” dedi. Akın ayrıca Gündoğan ve Bodrum merkezdeki iki proje de SPA ve fitness center hizmeti de vereceklerini de sözlerine ekledi.

BODRUM NEDEN BİR CANNES OLMASIN
Bodrum’un gelişime açık, potansiyeli olan ve dünya turizm başkentleri ile yarışacak güce sahip bir bölge olduğunu söyleyen Fuat Akın şöyle devam etti: “Bodrum dünya emlak piyasasında hak ettiği değere henüz kavuşmuş değil. Bu da mücevher statüsündeki beldeyi çok daha değerli bir yatırım aracı haline getiriyor. Bölgede belli lokasyonlar dışında halen konut fiyatları fazlasıyla ekonomik. Bugün Nice’de veya Cannes’da bu fiyatlara böyle evler bulabilmeniz mümkün değil. Bakın çok net altını çiziyorum; Bodrum bir Cannes olabilir. Bunun için yeni ve kaliteli yatırımlara açık bir yerdeyiz. Biz bu gelişim açığını gördüğümüz için Bodrum’u seçtik. Amacımız burada Bodrum’un orta kısa vadede geleceği benzersiz noktaya yakışan elit projeler yapmak. Bu amaç da bizi bölgede kalıcı kılıyor zaten. 5 proje yapıp gitmeyi değil, daha fazla, daha kreatif, daha elit yatırımlarla sıcak bir ilişki kurmayı düşünüyoruz Bodrum’la. Mevcut projelerimiz için ‘bizim nişan yüzüğümüz’ diyebiliriz.”

KRİZ ÇÖZÜLDÜ, RUS YATIRIMCILAR PROJELERE AKIN ETTİ
Ağustos ayında yaptıkları lansmanlarda çok ciddi talep ile karşılaştıklarını söyleyen Akın “Projelerimize başladık. Ve lansman çıkışımızla birlikte yoğun bir ilgiyle karşılaştık ”dedi. Özellikle yabancı alıcıların projelere ilgi gösterdiğini ifade eden Akın, spesifik olarak Rus yatırım ya da alıcı grupların projelere olan talebine dikkat çekti. Rusya ile Türkiye arasında uzun süredir yaşanan siyasi krizin çözülmesi sonrası Rus alıcı gruplardan çok ciddi telefonlar aldıklarını dile getiren Akın “Rusya’dan alıcı gruplar arıyor, bizimle görüşmek istiyorlar. Özellikle Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi krizin çözülmesi ve Türkiye’ye uygulanan ambargoların kalkması sonrası, hem turizm hem de inşaat sektörüne Rusların ilgisini fazlasıyla arttırdı. Ruslar artık Antalya yerine Bodrum’a yöneldi. Buna ek olarak Ortadoğulu yatırımcılar da projelerimize en az bizim cemiyet dünyamız kadar ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181