Elysium Premier Bodrum nerede? İşte lokasyonu...
Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen Elysium Premier Bodrum projesi Muğla Bodrum'da konumlanıyor. Proje Bodrum Özel Hastanesi ve Devlet Hastanesi'ne 500 metre, Bodrum merkeze 1 kilometre, Yat Limanı ve sahillere 1.4 kilometre, Bodrum Marina'ya 11.8 kilometre, havaalanına 30 kilometre, alışveriş merkezleri ve süper marketlere yürüme mesafesinde yer alıyor.




360 derecelik Bodrum manzarasına sahip olan Elysium Premier Bodrum projesinde Bodrum Kalesi ve Kos Adası'nın silüeti izleniyor. Özel tasarlanmış 8 adet villa bulunan Elysium Premier Bodrum'da villalara özel yüzme havuzu bulunuyor. 

813 metrakarelik anlana sahip 6+1 dublekslerin bulunduğu Elysium Premier Bodrum'da dublekslerin geniş özel bahçeleri de bulunuyor. Elysium Premier Bodrum projesinde buhar odası, hamam, sauna, fitness salonu ve sinema salonu yer alıyor.

Elysium Premier Bodrum teslim tarihi için tıklayınız.

Elysium Premier Bodrum iletişim!

Telefon: 444 5 350
Web: www.elysiumpremierbodrum.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181