Fabay Adabükü Evleri nerede? İşte lokasyonu...
Fabay İnşaat imzası ile hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri projesi Muğla Bodrum'da konumlanıyor. Prt Bodrum-Milas Havalimanı'na 10 dakika, Bodrum merkeze 17 dakika, butik çarşıya 1 dakika mesafede yer alıyor.



60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Fabay Adabükü Evleri projesi 143 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin bulunduğu projede daire büyüklükleri 69 metrekare'den 290 metrekareye kadar değişiyor. Daire ve villaların bulunduğu projede 1+1 daireler 69, 1+1 dubleksler 89 metrekare, 2+1 teraslı daireler 88 metrekare, 3+1 dubleksler 163 metrekare, Safir Villa adı verilen 4+1 tipinde ve 3 katlı villalar ise 260 ila 290 metrekare olarak tasarlanıyor.

Atık suyun yüzde yüz arıtılarak bahçe sulamasında yeniden kullanılan Fabay Adabükü Evleri'nde premium süpermarket, SPA, fitness center ve çeşitli mağazaların yer alacağı bir AVM, yarı olimpik sonsuzluk havuzu, aquapark, plaj voleybolu, yoga alanı, yürüyüş ve koşu alanları, seyir terasları, havuz seyir terası, havuzbaşı/teras bar, sanatsal etkinlik alanları, jakuzili ve jakuzisiz localar, özel plaj, tenis kortu ve amfitiyatro yer alıyor.

Fabay Adabükü Evleri teslim tarihi?

Fabay Adabükü Evleri ödeme seçenekleri?

Fabay Adabükü Evleri iletişim!
Adres: Adabükü Koyu Yazlık Siteler Mevkii CARA 01/A Bodrum
MUĞLA TÜRKİYE
Telefon: 0 444 96 31
Web: www.fabayadabuku.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181