İasos Exclusive projesi satışa çıktı!
Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yahşi Koyu’nda özel bir projeyi hayata geçiyor. 34 niş daireden oluşan İasos Exclusive projesi, lüks bir yaşamı uygun fiyata sahip olmak isteyenler için görülmemiş fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatının yüzde 50’si peşin verildiği takdirde, kalanı teslim döneminde ödenebiliyor.
 
Bodrum’da nitelikli konut üretimi için kolları sıvayan ve 144 konutluk dev projesinin ilk etabını (İasos Beach Clup) teslim eden Meta İnşaat, şimdi de ikinci etabın satışına başlıyor. Toplamda 60 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ikinci etabı İasos Exclusive’de 4+1, 220 brüt metrekare büyüklüğe sahip 34 özel daire yer alıyor.  2018’in mart ayında teslim edilmesi planlan projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlayıp, 1 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor. İasos Exclusive’da çok cazip ödeme koşulları da sunuluyor. Daire fiyatının yüzde 50’si peşin verildiği takdirde, kalanı teslim döneminde ödenebiliyor.
 
BİRİNCİ KALİTE MALZEME KULLANILDI 
Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, sundukları ödeme kolaylığı, projede yer alan dairelerin uygun fiyatı, projenin lokasyonu ve kullanılan malzeme kalitesi açısından İasos Exclusive’in Bodrum’un en iddialı projesi olduğuna dikkat çekti. Projeyi ‘akıllı ev sistemi’ konsepti ile inşa ettiklerini anlatan Özoral “Yangın ve su basmasına karşı tüm teknolojik önlemleri devreye aldık. Projemizde dünya markaları ile çalıştık. Banyosundan mutfağına kadar tüm ürünlerimiz dünyada ödül almış markaların ürünlerini içeriyor. Ankastreler birinci sınıf. Kapı kolları, bahçe aydınlatmaları, pencerelerine kadar en iyi malzemeyi kullandık. Havuz içinde kullanılan mozaikler bile İtalya’dan geldi. Ayrıca geniş bahçesi ve 7/24 çalışan güvenliği ile ev sahibi olmak isteyenlere oldukça lüks bir hayat sunuyoruz” dedi. 
 
DENİZE 120 METRE MESAFEDE BULUNUYOR 
İasos Exclusive’in lokasyonundan bahseden Özoral, Bodrum’da denize yürüme mesafesi yakınlığında bu fiyata başka bir projenin bulunmadığını söyledi. Denize 120 metre mesafede bulunan İasos Exclusive’in ayrıca kendine ait özel plajı bulunduğunu ifade eden Özoral, ev sahiplerinin plaja VIP servisler tarafından götürüldüğünü belirtti. Bölgenin hızla geliştiğine dikkat çeken Özoral “Evlerimizin değeri, satış fiyatının çok üzerinde. Kullanılan malzeme kalitesi ve lokasyonu göz önüne alındığında projemizin çok daha değer kazanacağını düşünüyoruz” dedi.
 
AYLIK 20 BİN TL KİRA GETİRİSİ İMKANI 
899 bin TL’den başlayan daire fiyatıyla dikkat çeken İasos Exclusive, Bodrum’da yatırım yapmak isteyenler içinde büyük fırsat sunuyor. Bölgenin en güzel koyu Yahşi’de yükselen projede şimdi ev alanlara, teslim tarihinde yüzde 100 prim garantisi veriliyor. Ayrıca aylık 20 bin TL’ye kadar kira getirisi sağlaması beklenen proje şimdiden büyük ilgi görüyor. Projenin yüzde 30’unun satıldığını söyleyen Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral “İlk etabımızı söz verdiğimiz tarihte teslim ettik. İşimizi eksiksiz yapmamız, projemizden konut sahibi olmak isteyenlere güven veriyor. İasos Exclusive’i satışa çıkmamız ile birlikte yüzde 30’u satıldı” diye konuştu.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181