Mesa Bodrum projesi geliyor!
Mesa Yönelim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, geçtiğimiz yıl hayata geçirdikleri ve bu yıl üzerinde çalıştıkları projeler hakkında şu bilgileri veriyor: "Geçtiğimiz yıl, İstanbul'da Yeşilyaka, Tema İstanbul, Ankara'da MESA Koza 66, Park Mozaik, Göksu Evleri gibi halihazırdaki projelerimizi tamamladığımız, diğer yandan da Tema İstanbul Bahçe, Tema World Ticaret ve Eğlence Parkı, Yeşilyaka Su gibi yeni etapların, MESA Koz gibi projelerin hayata geçirildiği İstanbul'da Maltepe Cadde, Maltepe Gökada, Çubuklu'da iki adet olmak üzere ön talep aşamasında olduğumuz ve lansman için geri savdığımız projelerimiz, Bodrum'da ise başlayacağımız yeni projenin hazırlığı ile geçen bir yıl oldu. Yıl içerisinde projelerimize toplamda 1 milyar 50 milyon TL yatırım yaptık. 2017 için kendimize koyduğumuz büyüme rakamı yüzde 8 idi. Bu yıl da mevcudu sürdürmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki yıl bizim olduğu gibi sektörün de gündemini oluşturacak çok özel bir projeye imza atacağız. Son hazırlıklarını yapmakta olduğumuz ve Bodrum'da hayata geçileceğimiz proje, gerçekten de çok özel ve seçkin bir proje olacak. Ayrıca Eczacıbaşı Kartal projesinde karşılıklı sözleşmenin son aşamasındayız o da çok önemli projelerimizden biri olacak."

50'YE 1 KALA
2018'in 50'nci yıllarına bir yılın kaldığı önemli bir yıl olduğunu söyleyen Erhan Boysanoğlu, sözlerini şöyle tamamlıyor: "2018 yılında da her zaman olduğu gibi biz en iyi bildiğimiz seri yani işimizi yapmaya devam edeceğiz. 49 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de, ülkemize olan inancımız ve sorumluluk duygumuzla her geçen yıl daha da büyüyen, çoğalan bir ölçekte ve güçlü yatırımlarla proje geliştirmeye, konut üretmeye devam edeceğiz."

Platin Dergi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181