Mirage Marina Bodrum'da yükseliyor!
Side Gayrimenkul yatırımları ve İnşaat A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Mirage Marina projesi Muğla Bodrum'da yükseliyor.

Dört mevsim yaşamaya uygun olarak geliştirilen Mirage Marina projesinde 2+1 daire ve 3+1 dubleks seçenekleri bulunuyor. Projede 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 bahçe dubleksleri ise 160 metrekare olarak tasarlanıyor. 4 bin 500 metrekare arazi alanı üzerine inşa edilen Mirage Marina projesi 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşuyor. Bodrum'da hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 160 metrekare arasında değişiyor.

1040 metrekaresi sosyal tesise ayrılan Mirage Marina'da fitness, masaj, oyun odası, cafe, restorant, sauna, yüzme havuzu, yer alıyor.

Mirage Marina fiyat?

Mirage Marina iletişim!
Adres:ESKİÇEŞME MAH. AHMET TANER KIŞLALI CAD. NO:19/A  GÜMBET - BODRUM / MUĞLA
Telefon: 0(252) 319 70 39
Web: miragemarina.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181