Nef Yalıkavak projesi Muğla Bodrum'da yükselecek!
Nef imzası ile hayata geçirilecek olan Nef Yalıkavak projesi Muğla Bodrum'da yükselecek.

Nef'in İstanbul dışındaki ilk projesi olan Nef Yalıkavak projesi 500 daireden oluşuyor. 100 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Nef Yalıkavak projesi denize sıfır bir konumda yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunan Nef Yalıkavak projesinde 2 bin metrekarelik özel kumsalı bulunuyor.

460 metrelik sahili bulunan Nef Yalıkavak projesinde gençlere özel sanat merkezi, çocuk denizi, sessiz havuz, çocuk havuzu, aquapark, cids club, su sporları merkezi, yelken kulübü, plaj restoranları ve barları, seyir ve dinlenme terasları, güneşlenme terasları, 

14'ü özel havuzlu SPA suit’i olmak üzere, 40 oda ve 30 markalı suit’ten oluşan 70 anahtar ve 130 yatak kapasitesine sahip olacak Banyan Tree Bodrum, özel cilt ve vücut bakım odalarında sunacağı bakımlar, Beach Spa'sı, Rainforest konsepti ve Türk Hamamı ile hizmet verecek.

Nef Yalıkavak projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Nef Yalıkavak projesi fiyat? Tıklayınız.

Nef Yalıkavak projesi nerede? Tıklayınız.

Nef Yalıkavak projesi iletişim!
Adres: Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla
Telefon: 444 9 633
Web: www.nefyalikavak.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181