Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesi nerede? İşte lokasyonu...
Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesi Muğla ili, Marmaris ilçesi, İçmeler köyünde yer alan arsalar Ege Denizi kıyısında konumlandırılıyor.

Planlanma aşamasında olan Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca projede 85 bin 287 metrekarelik alana ek olarak 59 bin metrekarelik alana sahip otel kompleksi planlanıyor.

173 bin 478 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesinde tahmini 85 bin 287 metrekare satılabilir alan yer alacak. Tahmini 468 üniteden oluşacak olan Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesinin daire tipleri, metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Sinpaş GYO Muğla Marmaris projesi iletişim!
Telefon: 444 1 440
Web: sinpasgyo.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181