TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt 948 konutun kurası bu gün çekilecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 948 adet konut kurası bu gün çekilecek.

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt projesi  kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 17 Ağustos 2017 tarihinde çekilecektir.

Kura çekim işlemleri 4. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacaktır. Kura çekildiği takdirde 1. kategoride çekilen kura sadece konut belirlemeye yönelik olacaktır. 

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt daire fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181