TOKİ Nevşehir'de teslimlere başladı!
TOKİ tarafından "Yerel Mimari Uygulama" adıyla geliştirilen projelerin ilki olan ve 923 konuttan oluşan Nevşehir Ürgüp Sosyal Konut 2'inci etabındaki 405 konutun daha hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için yegane dost eli kuruluş olduklarını belirterek şöyle konuştu:

HAYALLER GERÇEKLEŞTİ
"TOKİ olmazsa alt gelir grubunda olan vatandaşlarımızın konuta erişmesi zorlaşacak. Böyle bir mutluluğu vatandaşlarımıza yaşatmanın gururunu taşıyoruz. Ev sahibi olan vatandaşlarımızın gözlerindeki parıltı gelecek adına bize ışık veriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın mutluluğu bizi daha çok motive ediyor." Vatandaşların hayır duasını almanın, onlara bir yuva vermenin paha biçilemez bir duygu yaşattığını vurgulayan Turan, 'Anahtar teslim törenlerinde, kura çekimlerinde vatandaşlarımızla sohbet edip sevinçlerini paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız TOKİ sayesinde hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü söylüyor. Bize ışık tutuyor. Doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" ifadesini kullandı. Vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten Turan, "Bayram hediyesi oldu" diye konuştu.

Rize'deki proje bahara
TOKİ Başkanı Turan, yapımı devam eden Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Turan, burada yaptığı açıklamada, projeyi bahar aylarında bitirip konutları sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.Turan Ayrıca Rize'deki diğer kentsel dönüşüm alanları için de belediye başkanıyla görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181