TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konut inşa edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Yöresel mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 22’si 1+1, 139’u 2+1 ve 64’ü ise 3+1 planında tasarlandı.

TOKİ, her şehrin kendi mimarisine, kendi kültürüne, kendi değerlerine, coğrafi özelliklerine uygun yaşam alanları oluşturulmasına öncelik veriyor.

Göre evleri projesinde de yöresel mimarinin modernize edildiği bir anlayış hâkim kılındı. Bina cephelerinde bölgede bulunan “volkanik doğal tüf taş” kullanılacak. Projeyle yerleşim alanının dükkânları, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşmesi hedefleniyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse 5 yıl önce

Ödemeler nasill cak mesel 95 lik taksit odemi ?

banner182

banner181