Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap!
Başbakanlık Toplu Konut İderesi Başkanlığı (TOKİ) ve Niğde Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilecek olan Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etapta çalışmalar başlıyor.

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 1. bölge kapsamında 944 konut ve 80 adet dükkan inşa edilecek. Ayrıca Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 1. bölge projesinin içerisinde 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu, altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 2. bölge kapsamında ise 720 konut ve 37 adet dükkan yapılacak. Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi 3. etap 2. bölgede 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu, 1 adet camii İmam Hatip Lisesi Kavşağ Rekreasyon Alanı inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz 5 yıl önce

3. etabın ne zaman açık satışı olacak

Avatar
isimsiz 5 yıl önce

3. etabın ne zaman açık satışı olacak

banner182

banner181