Niğde kentsel dönüşüm evleri için geri sayım başladı!

Niğde Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yapımı devam eden Niğde kentsel dönüşüm evleri projesi için 3.etap 1.bölge ve 2.bölge inşaat çalışmaları için ihalelerin 25 Aralık ve 26 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacağı bildirildi. 

Niğde kentsel dönüşüm evleri projesi kapsamında Niğde merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 1.bölge 944 konut, 80 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 25 Aralık 2017 tarihinde saat 14:00’te yapılırken, diğer bir ihale ise Niğde merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 2.bölge 720 konut, 37 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu, 1 adet camii İmam Hatip Lisesi Kavşağı ve Rekreasyon Alanı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihaleleri 26 Aralık 2017 tarihinde saat 14:00’de yapılacağı belirtildi.

Niğde kentsel dönüşüm evleri hakkında açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmaların yakından takipçisiyiz. Bölgenin kısa süre içerisinde inşaat ve çevre düzenlemelerinin tamamlanıp şehrimize kazandırılması adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor”dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181