Niğde kentsel dönüşüm!

Toki ve Niğde Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen Niğde Kentsel Dönüşüm ve yenileme projesi tüm hızıyla sürüyor.

Niğde Efendibey Mahallesi 1.Etap Niğde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Toki tarafından inşa ettirilen 31 konut, alt gelir grubu şartlarıyla 24 Temmuz-03 Ağustos 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Niğde ilinde bulunan Şubeleri aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulmuştu.

Niğde Kentsel Dönüşüm Evleri için yoğun talep gösteren vatandaşlar kura satış yöntemi ile başvurularını gerçekleştirmişti. Son olarak Niğde merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.etap 1.bölge 944 konut, 80 adet dükkan, 1 adet 24 derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesinin 25 Aralık 2017 tarihinde saat 14:00’te yapılacağı açıklandı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Niğde Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmaların yakından takipçisiyiz. Bölgenin kısa süre içerisinde inşaat ve çevre düzenlemelerinin tamamlanıp şehrimize kazandırılması adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor”dedi.

Niğde kentsel dönüşüm haberleri ve son durum bilgisi için diğer haberlerimizi inceleyebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181