Efendibey Kentsel Dönüşüm'de kura tarihi 4 Ekim!
Niğde Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındainşaat süreci tamamlanan konutların kura çekimi 4 Ekim 2016 Salı Günü 5 Şubat Spor Salonu'nda yapılacak.

Konutlar hızla yükselirken, kura çekimi sonucunda 235 hak sahibine anahtarları teslim edilecek. Efendibey Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin Niğde'nin çehresini değiştireceğini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 121 hektarlık alanı kapsayan projede, 6 bin adet konut, ticari alanlar, sosyal donatı alanları, okullar, spor tesisleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, rekreasyon alanları, kent parkı ve şehir estetiğine katkı sağlayacak pek çok yapının yer alacağını açıkladı.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181