Bulvar 224 projesinde teslimler Aralık 2015'te!
20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Bulvar 224 projesi, 40 adet konut, 12 adet işyeri, 4 bin 500 m2 kapalı otoparkı ve 2 bin 500 m2 yeşil alanı ile bölgenin öne çıkan projeleri arasında yer alıyor.

Nilüfer Proje Tasarım tarafından yürütülen Bulvar 224 projesi, Bursa'nın ve Türkiye'nin en önemli caddeleri arasında gösterilen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunması nedeniyle hem yatırımcılar için hem de konut alıcıları için bölgede tercih edilen projelerin başında geliyor.

Line Tv'de yayınlanan Emlak Sayfası programında Utku Çalışkan'ın konuğu olan Nilüfer Proje Tasarım Ortağı ve Proje Koordinatörü Mustafa Altın, programda yaptığı açıklamada Bulvar 224'te artık son etaba geçildiğini ve teslimler Aralık 2015'ten itibaren yapılacağını söyledi. Projenin zorlu bir sürecin ardından hız kazandığını ve vatandaşları ikna etme süresinin oldukça uzun olduğunun altını çizen Mustafa Altın,"Bulvar 224 projesine başlarken işimizin bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştik. Ancak geçen zaman içerisinde tüm zorlukları gördük ve deneyimledik. Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma sürecinin ardından da inşaata başladık. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle çalışmalarımızın karşılığını almış olmak bizleri mutlu ediyor"dedi.

Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181