Balat kiralık daire fiyatları 1.400 liradan başlıyor!

Markalı konut projeleri ile öne çıkan ve Bursalılar için yeni bir cazibe merkezi haline gelen Balat, gerek satılık daire fiyatları gerekse de kiralık daire fiyatları bakımından en parlak dönemini yaşıyor.

Balat kiralık daire fiyatları 1.400 liradan başlarken bölgedeki en yüksek kira bedeli ise 3 bin lira olarak gerçekleşiyor.

Balat kiralık daire fiyatları için en önemli kriterlerin başında gelen lokasyon, bu bölgede yaşamak isteyenler için büyük önem taşıyor. Eğitim kurumları ve sanayi bölgelerine yakın olması nedeniyle özellikle beyaz yakalı çalışanların ilgi gösterdiği Balat’ta kiralık daire ihtiyacı da her geçen gün artış gösteriyor.

0-10 yaş arası binalar arasında yapılan araştırmamızda 3 oda 1 salon ve ortalama büyüklüğü 140 metrekare olan dairelerdeki kira fiyatlarını baz aldık.

Balat kiralık daire fiyatları araştırmamızda bölgedeki daire kiralama metrekare bedellerinin ortalama olarak 15,71 lira olarak gerçekleştiği görülmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181