Ertuğrulkent kiralık daire fiyatları 1.150 liradan başlıyor!

Nilüfer’in en gözde bölgelerinin başında gelen Ertuğrul mahallesi (Ertuğrulkent) Bursalıların gösterdiği yoğun ilgi ile kiralık daire talepleri hız kazandığı bir bölge oldu ve Ertuğrulkent kiralık daire fiyatları 1.150 liraya çıktı.

Planlı yapılaşması ve trafik sorunundan uzak bir bölge olması ile tercih edilen Ertuğrulkent’te özellikle genç bir nüfus yaşamaktadır. Eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal aktivite alanları ile farklı bir kent kimliğine olan Ertuğrulkent’te kiralık daire talebi her geçen gün artış göstermektedir.

Bu talebe bağlı olarak artış gösteren Ertuğrulkent kiralık daire fiyatları da 1.150 liradan başlamakta olup en yüksek kira bedeli ise 4.500 lira belirlenmiştir.

0-10 yaş arası binalar arasında yapılan araştırmamızda 3 oda 1 salon ve ortalama büyüklüğü 135 metrekare olan dairelerdeki kira fiyatlarını baz aldık.

Ertuğrulkent kiralık daire fiyatları araştırmamızda bölgedeki daire kiralama metrekare bedellerinin ortalama olarak 21,73 lira olarak gerçekleştiği görülmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181