Olea Myrleia İstanbul Fiyat Listesi!
Şiar İnşaat ve Şahin Mete İnşaat ortaklığı ile Bursa ile Mudanya'nın birleştiği noktada inşa edilen Olea Myrleia İstanbul'da satışların başlaması ile daire fiyatları da belli oldu.

Bursa Mudanya'da feribot iskelesine yakın konumda yer alan 
Olea Myrleia İstanbul'da 4+1 daireler 400 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede 16 adet olarak sınırlı sayıda projelendirilen dubleks daierler ise 600 bin TL'den başlayan Lansman fiyatları ile satışta.

7 blokta toplam 96 dairenin bulunduğu 
Olea Myrleia İstanbul'da 4+1 daireler 190 metrekare olarak tasarlanırken projede bulunan16 adet dubleks daire ise 250 ila 300 metrekare arasında değişen büyüklüklerde.

8.700 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 7000 metrekare alan yeşil alana ayrılmış durumda. Akıllı Bina sistemi bulunan projede fitness salonu, soyunma odaları, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fin hamamı gibi zengin sosyal donatı alanları bulunuyor.

Olea Myrleia İstanbul İletişim!
Telefon: 55 444 22
Web: oleamyrleia.com


 
Tuğba GÜLTEN / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181