Ordu Perşembe'de 1500 dairelik TOKİ konutlarına yoğun talep!
Perşembe belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın ortaklaşa  yürüttüğü çalışmalar kapsamında Perşembe İlçemizin konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik yürütülen projede başvuruları tamamlanıp listeler Beyaz Masa da askıya çıktı.

1500 DAİRE YAPILACAK…
Çerli mahallesi, Düz Mahalle ve Kacalı mahallemize yapılacak olan toki konutları 2+1 ( 85metrekare ), 3+1 ( 110 metrekare ) şeklinde toplam 1500 daire yapılacak. 1500 aileyi ev sahibi yapmaktan  mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Kemal BAHTİYAR  “Perşembede kimse evsiz kalmayacak, herkesin bir evi olana kadar  konut projelerimiz devam edecek” dedi.

3 BİN BAŞVURU YAPILDI…
Üç mahallemize yapılacak toplam 1500 dairelik Toki konutlarına 3 bine yakın perşembeli vatandaşlarımız başvuruda bulundu. Beyaz Masada askıda bulunan listelerin eksiklikleri tamamlandıktan sonra yıl sonuna kadar noter huzurunda kura çekilişine geçilecek. Toki konutları Perşembe’mize ve Perşembe halkımıza hayırlı olsun.

Perşembe Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERCAN ŞİMŞEK 13 ay önce

ordu perşembe bir daireye yazılmak istiyorum ama bir türlü olmadı nedense hep dışardan alan oldu vatandaş bursadan tırabzon vesare yatırım amaçlı alıyorlar kendi yerlisi alamıyor sizden ricam kafamı sokacak ev istiyorum ve tarafıma bilgi verilmesini arz ederim telefon no 5422476093 ama lütven

Avatar
murat 6 yıl önce

sonuçlar halen açıklanmadıysa yine birileri cebini dolduruyor mu acaba demekten insan kendini alıkoyamıyor

Avatar
Mesut 5 yıl önce

Bu dairelerin kalorifer sistemi kömürlük olacak acaba. Selamlar .

banner182

banner181