Osmangazi kentsel dönüşüm...
Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek dev projenin 1. etap 1. kısmını oluşturan Çelebi Mehmet Bulvarı ile 1. Nilüfer Caddesi arasında kalan bölgeye, 196 konut ve 26 işyeri inşa edilecek. Zemin+5 kat yüksekliğindeki binalarda 2+1 ve 3+1 olmak üzere birbirinden lüks daireler yer alacak. Her binanın bodrum katının kapalı otopark olarak tasarlandığı projede, aynı zamanda LPG'li araçlar için de açık otoparklar inşa edilecek.

İlk Etap 196 Konut

15 bin 95 metrekarelik alanda yapılacak 196 konut ve 26 işyerinden oluşan 1. etap 1. kısmının ihalesine 3 firma katılırken, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından projenin temelleri atılacak. 

SOĞANLI’DAN SONRA SIRADA ÇARŞAMBA, ZAFER, ATICILAR, NAMIK KEMAL VE KÜÇÜKBALIKLI VAR

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nde hedeflenen bölgelerin başında Çarşamba, Zafer, Atıcılar, Namık Kemal ve Küçükbalıklı mahalleri bulunuyor. Bu mahalleri takip eden bölge ise bir dönemin cazibe bölgesi olan Altıparmak geliyor.

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr


MAHALLE 222 EVLERİ 266 BİN LİRADAN FİYATLARLA SATIŞTA! DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181