Soğanlı kentsel dönüşüm ile yeni bir Osmangazi...
İnşaat çalışmalarının devam ettiği Soğanlı kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,"Osmangazi'nin yıldızı olacak bir proje için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Soğanlı'da ki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak bir modeldir. Tüm çalışmalarımızda hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Bizim de asıl amacımız vatandaşlarımızın riskli binalardan biran önce kurtulmasıdır. Soğanlı'da yapımı tamamlanan binalara vatandaşlarımızı transfer ederek boşa çıkan riskli binaları yıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Yepyeni bir Soğanlı geliyor

Soğanlı başta olmak üzere tüm bölgenin yeni bir çehreye kavuşacağını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,"Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde konut ve ticaret alanları, pazar alanı, ibadet, eğitim, sağlık alanları, spor tesisi, otopark, sosyal ve kültürel tesis alanları, yeşil alanlar, yaya ve bisiklet yolları gibi bir çok ayrıntı yer alıyor. Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin en dikkat çeken yönlerinden biri, yeşil alan ve sosyal donatı alanlarının, toplam alanın yüzde 85’ini kapsaması Projeyi hayata geçirebilmek için 120 bin metrekare alan kamulaştırılarak, karşılığında 128 milyon lira gibi çok ciddi bir kaynak kullanıldı” dedi.


Tuğba Gülten/ Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alihan dağ 8 yıl önce

evlerimizde oturulmaaz raporu var :/ mecburen yaşıyourz

Avatar
melike demirci 8 yıl önce

sırameşeler ne olacak ? oralarda yenilenmeli..

banner182

banner181