Soğanlı kentsel dönüşümde tapu ve anahtarlar teslim ediliyor!
Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlı’da hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.  

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yepyeni bir yaşam başladı. 4 etapta toplam bin 769 konut ile 202 ticaret merkezinin yer aldığı proje kapsamında hak sahiplerinin büyük bölümü ile anlaşma sağlandı. Bilgilendirme toplantılarının ardından anlaşma sağlanan hak sahiplerine dairelerinin tapu ve anahtarları teslim ediliyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, henüz anlaşma sağlanmayan  hak sahipleriyle bir araya gelerek vatandaşları Soğanlı Kentsel Dönüşüm konusunda aydınlatıyor. Hak sahipleriyle gruplar halinde görüşmeler yaptıklarını belirten Dündar, “4 etap olarak hayata geçirdiğimiz projenin tüm etaplarındaki konutların inşaatı yılsonunda tamamlanacak. 2017 yılı sonuna kadar anlaşma sağladığımız tüm vatandaşlarımız konutlarına taşınacak. Taşınmaları noktasında vatandaşlarımıza destek de sağlayacağız. Ayrıca tüm konutların deprem sigortası Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılacak.

Ortaya atılan bazı söylemler ile vatandaşlarımızın kafası bulandırılmak isteniyor. Vatandaşlarımız söylenenlere itimat etmesinler. Biz, kimseyi üzmeden ve mağdur etmeden bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza projenin detayları hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz. Anlaşma sağlanan hak sahiplerine tapularını teslim ediyoruz” dedi.

Başkan Dündar, “Projedeki konutlar son derece modern ve piyasa şartlarının üzerinde maddi değere sahip olan konutlar. Hak sahibi hemşehrilerim kendilerine sunulan bu fırsata ilgi göstererek anlaşma sürecine katılmıştır. Bölgedeki tüm hak sahibi vatandaşlarımız, bu fırsatı son derece iyi değerlendirmeleridir” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181