GYODER Bursa Prestij Elit kampanyası!
Bakyapı imzası ile 60.000 metrekare alanda yükselen Prestij Elit projesinde GYODER kampanyası sizleri bekliyor. 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunulan kampanya kapsamında peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20 olarak belirleniyor.

4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Prestij Elit projesinde 4+1, bahçe katı ve normal daire planlı daireler de bulunuyor. Prestij Elit projesinde 3+1 dubleks daireler 168 metrekare ila 192 metrekare arasında değişklik gösteriyor.  Her daireye ait 2 ayrı otoparka sahip Prestij Elit projesi metro istasyonu, toplu taşıma ve özel okullara yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.

Prestij Elit projesinde süs havuzları, ısıtmalı kapalı havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness, pilates salonları ve masa oyunları gibi zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Prestij Elit İletişim!
Satış Ofisi: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA 
Telefon : 444 16 99
Web: www.bakyapı.com  

Ayfer ERDOĞAN / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181