'Adapazarı'nda sokak yenileme çalışmaları kasım ayında bitiyor'!
Adapazarı Belediyesi geçen yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı sokak yenileme çalışmalarına bu yıl da kalan sokaklardan devam ediyor. Çalışmalar Kasım ayı sonuna kadar bitirilecek.

Adapazarı Belediyesi’nin geçen yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı kilitli parke, asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları bu yıl da kalan sokaklardan devam ediyor. Hızırtepe ve Güneşler Mahalleleri yoğunlukta olmak üzere bu yıl toplam 80 bin ton asfalt atılması hedefleniyor. Bu güne kadar 60 bin tonu atılan asfaltın kalan 20 bin tonu bu ay sonuna kadar atılacak. SASKİ’nin Hızırtepe’de bu hafta bitirmeyi planladığı Figen Sakallıoğlu ve Cevat Ayhan Caddelerindeki yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları sonrası belediyemiz asfalt ekibi  de önümüzdeki hafta asfalt çalışmalarına başlayacak.

SİL BAŞTAN YENİLENİYOR
Konuyla ilgili açıklama yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “ SEDAŞ, SASKİ, TELEKOM ve AGDAŞ gibi kurumların bölgedeki alt yapı çalışmalarını tamamlamalarıyla birlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyemiz Hızırtepe Mahallesi’nde eskiyen içme suyu şebekelerini tamamen yeniliyor. Biz de Adapazarı Belediyesi olarak bu çalışmalarda kazılan ve hasar gören yolları sil baştan yeniliyoruz. Bu yenilenme sürecinde mahalle halkımız çalışmalardan dolayı biraz sıkıntı yaşayabilir ancak bu çalışmalar tamamlandığında sokaklarımız daha yaşanılabilir olacaktır”dedi.
 
Adapazarı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181